Zdravie iba z prírodných zdrojov!

Žiadne produkty v košíku.

Zdravie iba z prírodných zdrojov!

Symboly na produktoch Now Foods

12.04.2020


NOW® Originálne celozložkové výrobky sú prírodné produkty s výživovým profilom, ktoré sa presne zhodujú s prirodzene sa vyskytujúcim výživovým profilom nájdeným v pravých celých potravinách.


Spoločnosť NOW® dôsledne dodržiava záväzné nariadenia USA o správaní potravín a liečiv (USA FDA) a platné nariadenia o správnej výrobnej praxi (CGMP) a dobrovoľné nariadenia o správnych výrobných postupoch (NMP). Správne výrobné postupy zabezpečujú súlad s požiadavkami na hygienu, spracovanie, dokumentáciu a testovanie, ktoré sú navrhnuté tak, aby podporovali konzistentnú, vysoko reprodukovateľnú kvalitu a bezpečnosť výrobkov.


Trojuholník K je kóšerská certifikačná agentúra, ktorej symbol označuje kašut alebo najprísnejšie židovské stravovacie zákony. Spoločnosť NOW® s hrdosťou ponúka tieto certifikované výrobky Triangle-K Kosher.


S produktmi NOW® bez geneticky modifikovaných organizmov získavate prírodné produkty, ktoré boli starostlivo skontrolované, aby sa zabezpečilo neprítomnosť geneticky modifikovaných organizmov alebo GMO. NOW® sa zaväzuje v našich výrobkoch používať zložky, ktoré nie sú GMO.


Účelom národného programu certifikácie značiek UL® (NBCP) je posúdiť, do akej miery organizácia spĺňa príslušné predpisy a / alebo normy týkajúce sa vyrábaných výrobkov. NOW® bola jednou z prvých spoločností, ktoré boli certifikované Underwriters Laboratories (UL) pre svoj výrobný proces doplnkov stravy, po kontrole správnej výrobnej praxe a systému kvality v súlade s UL Certified Management System 21 CFR časť 111. Rozsah inšpekcie zahŕňa výrobu, balenie, skladovanie a distribúciu tabliet s doplnkami výživy, kapsúl, práškov a softgélov v zariadeniach NOW.


Výrobky s certifikáciou NOW® Halal sa vyrábajú z prísad, ktoré sú podľa moslimského zákona o potravinách prípustné. Podobne ako košer, halal potravinové výrobky sa pripravujú hygienickým a humánnym spôsobom a sú vhodné pre jednotlivcov moslimskej viery.

Ketogénna diéta je spôsob stravovania s nízkym obsahom sacharidov a naopak vysokým množstvom tukov. Podstatou tejto diéty je, že núti telo spaľovať tuk, pretože sa v organizme nachádza nízke množstvo sacharidov. Tie sa zvyčajne premieňajú na glukózu, ktorá sa potom transportuje do tela a je obzvlášť dôležitá pri podporovaní funkcie mozgu. Dostaňte sa do zóny spaľovania tukov pomocou organických, vysokokvalitných potravín, športovej výživy a doplnkov od NOW®.


Probiotické produkty s overeným kmeňom sú probiotické produkty NOW®, v ktorých boli probiotické kmene analyzované a ich identita bola overená pomocou najmodernejšieho systému mikrobiálnej charakterizácie RiboPrinter®. Pečať s probiotickým kmeňom je zárukou, že bakteriálne kmene v týchto probiotických produktoch NOW® boli overené pomocou najnovších analytických metód.


Pečať Informed-Sport je zárukou, že každá produkcia týchto výrobkov NOW® Sports bola testovaná na zakázané látky spoločnosťou LGC, celosvetovo uznávaným programom zabezpečovania antidopingu vo výrobkoch na športovú výživu. Okrem testovania vo výrobnom procese sú výrobky certifikované spoločnosťou Informed-Sport tiež vzorkované na maloobchodnej úrovni až štyrikrát ročne a výsledky testovania nájdete na informa-sport.com.


Ministerstvo poľnohospodárstva USA (USDA) certifikuje ekologické výrobky prostredníctvom svojho národného organického programu (NOP), ktorý vyvíja pravidlá a predpisy týkajúce sa výroby, manipulácie a označovania všetkých ekologických výrobkov USDA. Spoločnosť NOW® je hrdá na to, že ponúka široký výber organických výrobkov certifikovaných USDA.


Pečať non-GMO Project Verified je vaša záruka, že produkt NOW®, ktoré kupujete, boli nezávislou organizáciou tretej strany overené ako produkty bez GMO. Projekt bez geneticky modifikovaných organizmov funguje na všetkých úrovniach dodávateľského reťazca a zabezpečuje spotrebiteľom životaschopné výbery non-GMO.

menu